Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni traktorji in traktorski priključki, Slovenija, AGROTEH

Ste kmetovalec? Vinogradnik? Potrebujete za delo na svojih površinah zmogljive traktorje in priključke?

Po tem obiščite podjetje AGROTEH, storitve - trgovina, d.o.o. iz Šentjurja, Savinjske. V svojih koncih smo dobro poznani po bogati izbiri traktorjev in traktorskih priključkov, ki se uporabljajo v:

  • kmetijstvu,

  • komunali,

  • industriji,

  • sadjarstvu.

Pri AGROTEH razumemo, kako pomembno je, da ima kmetovalec na voljo dobre priključke in je naše delo, svetovanje, pomoč, opravljeno kvalitetno, saj nekakovosten traktor ali ostala kmetijska mehanizacija v okvari le pomenita zaostanek z delom, v slabših primerih škodo na obdelovalnih površinah, kar pa ima neljube finančne posledice.

V izgogib temu, pri nas na Savinjskem, v Sloveniji, poskrbimo za ugodne traktorje in traktorske priključke, ki so kos svojim nalogam. uUvažamo in prodajamo znamke KUBOTA, IMPODAN, PALAZOGLU, HMS IN SONAROL, VITLI KRPAN, ENOROSSI.

Traktorji Impodan in Kubota Slovenija

Kmetijsko, gozdarsko in komunalno delo zahteva zanesljivo mehanizacijo, ki jo nudita Traktorji Impodan in Kubota Slovenija. Z dolgoletno tradicijo inovacij ter vrhunsko kakovostjo ponujamo rešitve, ki bodo zadovoljile njune uporabnike.

Ni boljšega občutka kot to, da se spravimo k delu in vemo, da bodo traktor ali kmetijski priključki delovali kot bi morali. In to vam lahko zagotovimo s traktorji Impodan in Kubota pri nas v Sloveniji. Ne trdimo, da traktorji, kupljeni pri nas ne bodo nikoli v okvari, vsekakor pa vemo, da bodo dolgo, dobro in zanesljivo delali, tako pravijo naše zadovoljne stranke iz Savinjske in vse Slovenije.

Vam zaupamo še en zanimiv podatek za traktorje znamke Impodan? V Sloveniji imamo prodanih že več kot 1.100 traktorjev Impodan.

  • Sprejemljive cene

  • Dobri, strokovni zaposleni

  • Bogata izbira

A ne skrbite in se hitro na nas obrnite. Znali vam bomo prisluhniti, poslušati vaše želje, razumeti potrebe.

To je razlog zakaj nam v Sloveniji zaupa vedno več kupcev. Pridružite se jim tudi vi.