Nazaj na seznam zadetkov

Znebite se zobnih oblog pri ugodnem ustnem higieniku v Marn Medica

Ustna higiena je za naše zdravje izjemnega pomena. Poleg vsakodnevnega ščetkanja in nitkanja zob, se priporočajo tudi redni obiski pri zobozdravniku in po potrebi pri ustnem higieniku, ki poskrbi za čiščenje zobnega kamna oziroma zobnih oblog, ki se nabirajo na zobeh in jih s ščetko ne moremo več odstraniti.

Zobni kamen se tvori blizu dlesni in na mestih, ki so težje dostopna med ščetkanjem. Je trda zobna obloga, ki lahko prinese nemalo nevšečnosti. Med drugim povzroča:

  • vnetje dlesni

  • slab zadah

  • neestetski nasmeh

  • razvoj parodontalne bolezni

Vas je zobozdravnik napotil na čiščenje zobnih oblog? Naročite se v Marn Medica

V ambulanti Marn Medica v Medvodah se ukvarjamo z zobozdravstvom in ustno higieno. Tudi, če nismo vaš zobozdravnik, se lahko pri nas ugodno naročite na čiščenje zobnega kamna. Na območju Ljubljane imamo konkurenčne cene in hitro naročamo.

Pomembno pa je, da se naročite čim prej, preden zobni kamen napreduje v zgoraj naštete težave.

Ko pridete na čiščenje zobnih oblog, poskrbimo, da vam je udobno. Imamo prijetno, sodobno opremljeno ordinacijo, v kateri delamo z najnovejšimi pripomočki. Ti nam omogočajo, da vam zagotovimo najbolj kvalitetno opravljeno storitev v najkrajšem možnem času, ter da je ta za vas neboleča oziroma kar najbolj prijetna.

Obloge ustni higienik odstrani s posebnimi orodji oziroma pripomočki, ki dosežejo površine med zobmi in pod dlesnimi.

Vsak dober ustni higienik vam bo po opravljeni storitvi tudi svetoval, kako preprečevati ponovno nastajanje zobnih oblog. Pri nas vam z veseljem pokažemo pravilne tehnike ščetkanja, nitkanja, kako dosežete vse zobe in medzobne prostore.

Čiščenje zobnih oblog v Ljubljani - Hitro in ugodno pri nas

Če ste iz območja Ljubljane in iščete ugodno storitev čiščenja zobnega kamna, se naročite v naši ordinaciji v Medvodah. Za vas smo dosegljivi od torka do četrtka med 8. in 13. uro, ostale termine delamo po dogovoru.

Dodatno poslovalnico imamo tudi v Trebnjem na Gubčevi 27, ki deluje

  • ponedeljek, sreda, petek od 16.00 - 20.00

  • ostalo po dogovoru