Nazaj na seznam zadetkov

FRIZERSKI SALON JANA JANA PIRNAT S.P.

Jezerska cesta 93D, 4000 Kranj
Prikaži številko
Po dogovoru

Ugodno žensko striženje Kranj, Frizerski salon Jana

Našo strast do lepih pričesk in frizur smo spremenili v naš posel. V Frizerskem salonu Jana v Kranj ste vabljeni vsi, ki iščejo frizerja, ki vam nudi kvalitetno storitev po ugodnih cenah.

Številne stranke rade k nam prihajajo in se urejajo svoje pričeske. S frizerstvom se ukvarjamo že nekaj časa in imamo občutek za estetiko. Zadovoljni smo, kadar naše stranke odidejo z nasmehom iz našega salona in vedno znova rada vračajo k nam.

Ugodne cene vam nudimo za žensko, moško in otroško striženje v Kranju

Frizerski salon Jana se nahaja na naslovu: Jezerska cesta 93D, Kranj. K nam hodijo ženske, moški in otroci in prav vsakemu radi namenimo svoj čas in skupaj poiščemo najbolj primerno frizuro.

Če vam manjka inspiracije ali ne veste, kakšna frizura bi vam ustrezala, vam bom svetovali. Naši frizerji pozorno spremljajo vse aktualne trende in dobro vedo, katere frizure so v letošnji sezoni v modi.

Za striženje in nego vaših las uporabljamo le najboljše izdelke in vam tako pričaramo naraven in zdrav videz vaše pričeske.

Našo storitev ženskega, moškega in otroškega striženja vam nudimo po najbolj ugodnih cenah.

Obiščite naš salon v Kranju in se prepričajte o naši dobri kvaliteti striženja

Zadovoljstvo naših strank je za nas na prvem mestu. Ko se z nami dogovorite za termin, se tega tudi držimo. Naši frizerji vas bodo z veseljem sprejeli v našem salonu.

Ker želimo, da bi se pri nas počutili dobro, redno skrbimo za čistočo naših prostor in pripomočkov za striženje.

Za naročila smo vam na voljo po zgoraj navedeni telefonski številki. Žensko, moško in otroško striženje izvajamo na naši lokaciji po dogovoru.