Nazaj na seznam zadetkov

Urejanje okolice Kras

Imate pred oziroma za hišo zelenico, pa nimate časa ali volje, da bi skrbeli za njeno urejenost? Na Krasu z veseljem te naloge namesto vas prevzamemo pri Vrtnarstvu Darko Mudrinić s.p.

Podjetje imamo registrirano v Senožečah, zato storitve zagotavljamo na območju Krasa, stranke, ki se obrnejo na nas, pa nam prepustijo razna vrtnarska dela oziroma storitve urejanja okolice. Med drugim:

  • Podiranje dreves

  • Košnja zelenic

  • Manjši izkopi in gradbena dela, potrebna za ureditev okolice

Ureditev vrta ali zelenice prepustite kraškemu podjetju Darko Mudrinić s.p.

Na naše podjetje se lahko obrnete redno ali občasno. Odvisno od vaših potreb in želja v zvezi z urejanjem okolice.

Medtem ko se podiranje dreves opravi le enkrat, je košnja trave potrebna večkrat. Dogovorimo se lahko, da vsakokrat mi poskrbimo za njo, ali pa takrat, ko nas pokličete, če vmes za trato skrbite sami.

Seveda vam ob obisku tudi svetujemo, kako pogosto je potrebno skrbeti za trato, grmičevje ali druge zelene rastline na vašem vrtu.

Podiranje dreves za popolno ureditev okolice

Če imate zelene površine, ki imajo potencial, da jih ureditev v prijetne zunanje prostore, a vam na poti stoji eno ali več dreves, pokličite nas. Z veseljem pridemo kamorkoli na Krasu, po dogovoru pa tudi kam drugam, da uredimo podiranje dreves in tako naredimo prostor za nadaljnjo ureditev vaše okolice.

Z našo pomočjo boste zunanje površine spremenili v prelepo teraso, dvorišče, dovoz oziroma vrt. Ker smo vrtnarstvo, vam bomo znali pomagati tudi glede ustrezne zasaditve. Potrebno je namreč upoštevati teren in podnebje, ko izbiramo rastline, kakor tudi zahtevnost njihovega vzdrževanja. Odvisno od tega, koliko časa želite temu nameniti, vam bomo svetovali najlepše in najboljše rešitve.

Za naročilo košnje, podiranja dreves in druge storitve urejanja okolice nas kontaktirajte. Ogledali si bomo trenutno stanje, predlagali možne nove rešitve in vam zagotovili kvalitetno, hitro in ugodno opravljeno delo.