Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno urejanje okolice po Murski Soboti prepustite Boštjan Kuhar, s.p.

Imate pred hišo neurejen vrt ali zelenico? Občudujete brezhibno pokošeno travo pri sosedu? Si želite tudi sami primerno obrezana drevesa, a nimate orodja, časa ali volje, da bi vse to uredili sami?

Če ste na območju Murske Sobote, vam urejanje okolice z veseljem hitro, ugodno in profesionalno ponudimo pri podjetju Boštjan Kuhar, s.p., Murska Sobota. Pokosimo, pospravimo, obrežemo drevje in uredimo ostala dela, da boste imeli najlepšo zelenico daleč naokoli.

Za ugodno urejanje okolice pokličite nas, da bo vaša trava najbolj zelena

Ugodno urejanje okolice ponujamo fizičnim in pravnim osebam. Skrb za zelnice, vrtove nam lahko prepustite občasno ali redno oziroma se dogovorimo za periodične obiske. Glede na zahtevnost del vam seveda svetujemo, v kakšnem časovnem obdobju je potrebno opravljati dela, da bo okolica vedno brezhibno urejena.

Tudi če nimate svojega orodja ali ne zmorete iz kakršnegakoli razloga, lahko še vedno uživate v lepo urejeni okolici po svojem okusu! Z našo pomočjo ne boste več izgubljali časa in se obremenjevali, kdaj bo pokošeno, pospravljeno po vrtu ipd. Za zelo ugodno ceno vam nudimo urejanje okolice v Murski Soboti in storitve, ki jih ne boste želeli več zamenjati.

Pokličite za dogovor o sodelovanju, morebitna dodatna vprašanja glede naše dejavnosti (urejanje okolice Murska Sobota) oziroma TopPonudbo, s katero dobite največ za svoj denar!