Nazaj na seznam zadetkov

Vaflji za dogodke, WAFFLE TO GO, Andrej Vukšinič s.p.

V podjetju WAFFLE TO GO vaflje enostavno obožujemo. Naše podjetje smo zastavili na ideji, da strankam nudimo vaflje na različnih dogodkih in srečanjih. Na voljo smo podjetjem kot fizičnim osebam.

Bodite med njimi tudi vi in vašim strankam ponudite popestritev na vaših dogodkih.

Naše vaflje za dogodke pripravljamo na tisoč in en način

Vafelj je sam po sebi že odlična jed, a lahko ga po želji tudi popestrite. Vaflje vam oblijemo s čokolado, jim dodamo lešnike, barvite mrvice, sadje ali sladoled. Kombinacij za različne okuse je nešteto. Mi vam predlagamo, da jih poskusite čim več in najdete svojo najljubšo.

Sedež našega podjetja se nahaja v Kamniku, a se udeležujemo dogodkov po celi Sloveniji. Naše stojnice lahko najamete za razne prireditve, koncerte in poslovna srečanja.

Presenetite vaše goste s svežimi vaflji

Ko organizirate poslovni dogodek ali sejem, hočete vašim gostom ponuditi najboljšo hrano. Polepšajte jim dan in jim ponudite nekaj sladkega ter nepozabnega.

V WAFFLE TO GO se redno udeležujemo različnih dogodkov po celi Sloveniji. S seboj pripeljemo vse potrebno za pripravo in postrežbo najboljših vafljev. Našo stojnico postavimo na dogovorjenem mestu in pričnemo s pripravo.

Vaflje za dogodke pripravljamo na licu mesta, da so sveži in čim bolj puhasti. Vse dodatke za popestritev vafljev imamo seveda s seboj.

Pošljite nam povpraševanje in si za vaše dogodke priskrbite najboljše vaflje v celi Sloveniji. Naše vaflje si lahko ogledate na našem Instagram profilu ali Facebook strani.