Nazaj na seznam zadetkov

Varjenje kovin po naročilu Osrednja Slovenija, KOVINOGALANT Stanko Šifrer s.p.

Če želimo skupaj spojiti dva kovinska kosa, potrebujemo za to ustrezno orodje in znanje, s katerim lahko ta postopek izvedemo. Če tega znanje nimate, varjenje raje prepustite strokovnjakom.

Pri podjetju KOVINOGALANT Stanko Šifrer s.p. imamo bogate izkušnje s področjem varilstva.

Na območju Osrednje Slovenije izvajamo varjenje različnih kovin po naročilu

Kovinske dela je mogoče s pomočjo varilnih naprav spojiti skupaj in jih sestaviti na poljuben način.

Ko se več kovinskih kosov skupaj spoji, jih z brušenjem in poliranjem polepšamo in oblikujemo v končen izdelek.

Zagotavljamo vam, da so naši izdelki kakovostno narejeni. Spoji, ki vam jih naredimo, so trpežni in vam bodo dolgo držali.

Naša oprema je najbolj primerna za varjenje manjših kovinskih izdelkov po naročilu.

Naša delavnica se nahaja na območju Osrednje Slovenije, natančneje v Logu pri Brezovici.

Smo specialisti za varjenje kovinskih izdelkov po naročilu

Naše bogate izkušnje nam omogočajo, da se strankam prilagajamo in jim tudi svetujemo. Naši zaposleni so strokovnjaki na svojem področju in so si pridobili znanja, ki jih pri delu uporabljajo. Imajo tudi ustrezna dovoljenja in opravljene izpite za svoje delo.

Varnost pri delu je za nas pomembna veščina, zato uporabljajo naši zaposleni pri delu varnostno opremo, s katero zaščitijo svoje telo in vid. Zavedamo se, da mora tudi najboljši mojster pravilno skrbeti za svoje pripomočke. Orodje, ki ga pri delu uporabljamo, je kakovostno in redno ga vzdržujemo.

Zadovoljstvo naših strank je za nas na prvem mestu. Poskušamo uresničiti vaše želje in vam zagotoviti dobre izdelke v dogovorjenih rokih.

Vaš specialist za varjenje kovin je le en klic stran. Oddajte nam povpraševanje, pokličite nas po telefonu ali nas kontaktirajte po elektronski pošti. Naše kontaktne informacije se nahajajo na vrhu strani.