Nazaj na seznam zadetkov

Varnostno usposabljanje

Robert Radkovič s.p. vam nudi varnostno usposabljanje in izobraževanje. Želimo pomagati vzpostaviti korporativno varnost v organizacijah. Smo strokovno podkovani in izkušeni, pridobljenih pa imamo mnogo znanj. Spremljamo vse novosti na trgu, saj želimo našim strankam nuditi sodobne rešitve.

Varnost je danes v svetu postala najbolj cenjena dobrina. Šele, ko je varnost ogrožena, se je začnemo zavedati. Vsak dan se srečujemo z varnostnimi izzivi, ki pa so pomembno vodilo preobrazbe posameznika ali družbe tako na področju tehnološke varnosti kot tudi varnosti na sploh.

Pri varnostnem usposabljanju vlagamo v sisteme varovanja in zagotavljanje varnosti. Izobraževanja o varnosti nudimo v podjetjih, predavamo pa tudi na fakultetah. Smo zanesljiv in odgovoren poslovni partner. Svetujemo vam pri načrtovanju varnosti in analiziramo trenutno stanje.

Izvajamo celovite programe varnostnega usposabljanja in izobraževanja

Na nas se lahko zanesete, ker smo strokovnjaki s področja izobraževanja in usposabljanja o varnosti. Prav tako pa smo usposobljeni za kvalitetno podajanje znanja o varnostnih sistemih. Izobraževanja potekajo skladno z vsemi zakoni in standardi.

Svetujemo vam pri vzdrževanju varnostne opreme in vam pomagamo pri izdelavi varnostnega elaborata. Z nami boste pridobili strokovna znanja in spretnosti po programu usposabljanja. Naši predavatelji so priznani in preverjeni.

Svetujemo vam, da se obrnete na podjetje Robert Radkovič s.p. za varnostno usposabljanje, saj boste bolj celovito, strokovno in profesionalno ponudbo težko še kje pridobili. Z veseljem se vam bomo v celoti posvetili in sodelovali z vami!