Nazaj na seznam zadetkov

Vodovodne inštalacije Gorenjska

Če iščete mojstra za vodovod in vodovodne inštalacije, se obrnite na podjetje Grega Žvan s.p., ki ima za vas top ponudbo.

V našem podjetju Grega Žvan s.p. vam bo storitve vodovoda in ogrevanja izvedla ekipa strokovnjakov, ki je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, fleksibilna in usposobljena.

V Grega Žvan s.p. vam je v okviru vodovodnih inštalacij nudi:

-          izvedba klasičnih cevovodov,

-          odmašitev odtoka,

-          montaža bojlerja,

-          montaža pipe...   

Izvajamo tako montažo kot servis.

Naše podjetje vam na področju vodovodnih inštalacij zagotavlja odlično kakovost izvedenih storitev, prijazne cene, hitro odzivnost, profesionalnost in spoštovanje dogovorov s stranko.

Izvedbo vodovodnih inštalacij na Gorenjskem prepustite top ponudniku

V Grega Žvan s.p. na prvo mesto postavljamo stranke in njihovo zadovoljstvo, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam.

Za naše storitve uporabljamo le najbolj kakovostne materiale, orodja in naprave. Poskrbimo pa tudi za varnost pri delu. Vodovodne inštalacije opravimo kvalitetno, učinkovito, dosledno in v najkrajšem možnem času.

Kljub številnim pridobljenih znanjem in izkušnjam na področju vodovodnih inštalacij, se pri nas redno izobražujemo in dodatno izpopolnjujemo, saj želimo slediti vsem novim trendom in vam tako nuditi najbolj moderne in varčne rešitve.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije nas kontaktirajte podjetje, saj smo za vas vedno na voljo. Z veseljem bomo sodelovali z vami!