Nazaj na seznam zadetkov

Vrhunsko masivno pohištvo za prestižne hotele

V podjetju Mio Oprema d.o.o. izdelujemo vrhunsko masivno pohištvo za hotele. Masivno pohištvo izdelujemo tudi za apartmaje, restavracije, wellnesse, lekarne in stanovanja.

Sedež našega podjetja se nahaja Savinjskem, a izdelujemo pohištvo za celotno EU. Sodelujemo s strankami iz Avstrije, Nemčije, Nizozemske, Švice, Madžarske, Poljske ...

Zaupajte nam izdelavo vrhunskega masivnega pohištva za hotele

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Smo zelo prilagodljivi, hitro odzivni in dostopni. Naša ekipa vedno spoštuje dogovore s stranko in upoštevamo postavljene roke.

Na naše podjetje se sicer lahko obrnete ne le za vrhunsko masivno pohištvo za hotele, ampak tudi za:

  • gostinsko opremo ter

  • stanovanjsko opremo po meri.

Za izdelavo vrhunskega masivnega pohištva za hotele uporabljamo le najboljše stroje in orodja

V našem podjetju Mio Oprema d.o.o. so zaposleni naši natančni, zanesljivi, odgovorni, fleksibilni in usposobljeni strokovnjaki. Zagotavljamo pa vam tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.  

Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Če se boste odločili za nas, boste vse prej kot razočarani.

Vrhunsko masivno pohištvo vam izdelamo v skladu z vašimi pričakovanji in željami. Upoštevamo vse zastavljene roke in vam opremo pripravimo ob dogovorjenem času.

Spremljajte naše možne akcije, ki jih občasno nudimo in si priskrbite top ponudbo!

Ne odlašajte in nas kontaktirajte, saj smo za vas vedno na voljo.

Veselimo se vašega povpraševanja! Z veseljem bomo sodelovali z vami!

Mio Oprema d.o.o., vaš naslov za vrhunsko masivno pohištvo za hotele.