Nazaj na seznam zadetkov

Zdravstveno dežurstvo na prireditvah, Slovenija, Matic Markl s.p.

Matic Markl s.p., zdravstvene dejavnosti in druge storitve je podjetje z Podravske regije, ki po vsej Sloveniji skrbi za zdravje vaših obiskovalcev.

Ste organizator prireditve in se zavedate, kako pomembno je zagotoviti varno in zdravo okolje za vaše obiskovalce?

Ne glede na velikost prireditve ali vrsto dogodka, je naše podjetje tu, da vam nudi strokovno zdravstveno dežurstvo, ki bo poskrbelo dobrobit udeležencev.

Zdravstveno dežurstvo na prireditvah vključuje:

  • Hitro odzivanje na nujne primere in oskrba poškodovanih udeležencev.

  • Nudimo svetovanje o varnosti in preventivnih ukrepih, ki lahko zmanjšajo tveganje za nesreče oziroma poškodbe.

  • Transport do Bolnišnice: V primeru resnih poškodb zagotovimo prevoz do najbližje bolnišnice.

Ne tvegajte zdravja in varnosti udeležencev na prireditvi, ki jo organizirate. Stopite v stik z nami, da se dogovorimo o prilagojenem načrtu zdravstvenega dežurstva, ki bo zagotovil nemoteno in varno izvedbo vašega dogodka v Sloveniji.

Zdravstveno dežurstvo na prireditvah, skupaj bomo poskrbeli za uspešno in brezskrbno prireditev.

Zakaj je pomembno izbrati zanesljivo zdravstveno dežurstvo na prireditvah?

Prireditve so prostor, kjer je več ljudi in kjer je veliko priložnosti, da se lahko kaj zgodi, kot dober prireditelj, organizator, poskrbite za varnost in zdravje udeležencev, z nami je potreba po dobrem zdravstvenem dežurstvu na prireditvah po Sloveniji pokrita.

Smo izkušeni zdravstveni delavci, imamo bogate izkušnje na področju nudenja (nujne) medicinske pomoči.

Vsaka prireditev je zgodba zase, a vedno je zaželena dobra zdravstvena, dežurna pomoč za brezskrbnost udeležencev in mirno vest organizatorja. Pri nas smo prilagodljivi in sodelujemo z vami pri določanju obsega zdravstvenega dežurstva, ki ga potrebujete.

Opremljeni smo z dobro medicinsko opremo, ki omogoča hitro in učinkovito reševanje različnih situacij, osnovno zdravstveno oskrbo, svetovanje in zagotavljanje informacij udeležencem.

Smo registrirano podjetje in sodelujemo z lokalnimi zdravstvenimi službami, da zagotovimo skladnost z zakoni in predpisi in kar je najpomembnejše dobro zdravstveno dežurstvo na prireditvah v Sloveniji.

Vaša varnost je naša skrb - zdravstveno dežurstvo na prireditvah, Slovenija, Matic Markl s.p.