Nazaj na seznam zadetkov

Zemeljska dela in nizke gradnje Dolenjska, Bela krajina

Naša ponudba je kvalitetna in kompletna ter vedno cenovno dostopna. Za dogovorjena gradbena dela pripravimo top ponudb os top pogoji sodelovanja, zato ne odlašajte s kontaktom. 

Z veseljem bomo sodelovali z vami in realizirali vaš gradbeni projekt. Na Dolenjskem in v Beli krajini nudimo:

  • zemeljska dela,

  • nizke gradnje,

  • splošna gradbena dela,

  • izvedba kanalizacije,

  • gradnje ceste,

  • asfaltiranje,

  • tlakovanje,

  • kiper prevozi,

  • izkopi kanalov,

  • urejanje okolice.

Če iščete ugodnega izvajalca za zemeljska dela in nizke gradnje na Dolenjskem in v Beli krajini, imamo v GMA Pecel Janez Malenšek s.p. ugoden cenik za široko paleto storitev.

Mnogi naši partnerji in stranke potrjujejo, da smo za izvajanje gradbenih del več kot usposobljeni in dobro opremljeni. Ne manjka nam izkušenj in znanja ter odličnih referenc.

Z vsem naštetim jamčimo tudi za vaše zadovoljstvo oziroma pravilno odločitev za sodelovanje z našim gradbenim podjetjem. Razen dostopnosti nas investitorji poznajo tudi po ostalih konkurenčnih prednostih. Spoznajte jih tudi vi!

Nekaj razlogov, zakaj izbrati gradbeno podjetje GMA Pecel Janez Malenšek s.p. za zemeljska dela in nizke gradnje na Dolenjskem in v Beli krajini 

1) GMA Pecel Janez Malenšek s.p. smo gradbeno podjetje z izkušnjami. Poleg teh imamo tudi bogato znanje s področja gradbeništva. Stalno vlagamo v usposabljanje svojih zaposlenih. Seznanjeni smo z najnovejšimi gradbenimi materiali, postopki, praksami in tudi predpisi. Vedno delamo skladno z veljavnimi gradbenimi standardi. 

2) Ko iščete izvajalca zemeljskih del in nizkih gradenj, smo prava izbira tudi zaradi hitre odzivnosti in fleksibilnosti. Zemeljska dela in nizke gradnje izvajamo na Dolenjskem in v Beli krajini do Grosuplja, v širši okolici ali kjerkoli drugje v najkrajšem možnem času. Držimo se rokov in dogovorov.  Glede rokov in lokacij smo predvsem po zaslugi dobre opremljenosti z lastno mehanizacijo. 

3) Ugodna cena za gradbena dela pri nas hodi z roko v roki s kvaliteto. Uporabljamo kakovostne gradbene materiale in jih strokovno, natančno vgrajujemo. Vedno se potrudimo, da poiščemo za vas sprejemljive cene in delamo znotraj dogovorjenega proračuna za gradbena dela. Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno je pri nas zagotovljeno za vso našo ponudbo storitev. 

Izpolnite obrazec za povpraševanje na TopPonudba, nas pokličite ali pošljite e-sporočilo.

Posredovali vam bomo vse potrebne informacije in se dogovorili o podrobnostih sodelovanja, da boste zanesljivo dobili zemeljska dela in nizke gradnje na Dolenjskem in v Beli krajini, kakršna pričakujete, si želite oziroma potrebujete.