Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne opažne plošče

Najboljše rezultate v gradbeništvu dosežete z uporabo kvalitetnih in trpežnih materialov, kamor sodijo tudi opažne plošče, ki jih ugodno ponujamo v trgovini Javor v Ljubljani.

Opažne plošče Javor so narejene iz kakovostnega lesa. Proizvedene so s pomočjo sodobne tehnologije in seveda usposobljenih lesarskih mojstrov, zato da končnim uporabnikom zagotavljajo večkratno uporabo, hitro in varno delo, trpežne in prilagodljive rešitve.

Opažne plošče, ki jih odlikuje najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, dolgoletno dobavljamo številnim gradbenim podjetjem. Da se zadovoljni kupci redno vračajo ponje, je najboljša garancija tudi za nove stranke oziroma za vas.

Če prisegate na kvaliteto, iščete pa jo za kar najbolj ugodno ceno, opažne plošče naročite pri nas. Zagotovimo ugodno ponudbo, saj poskrbimo za hiter prevzem naročila in pripravo blago, za opažne plošče in druge izdelke iz ponudbe nudimo tudi dostavo po dogovoru.

Za kaj se uporablja opažne plošče

Opažne plošče Javor gradbeniki uporabljajo za opaženje različnih betonskih konstrukcij:

  • mostovi

  • predori

  • stropi in stene

  • gradnjah nepravilnih oblik

Imajo dolgo življenjsko dobo, zato so primerne za večkratno uporabo, zaradi velike stabilnosti pa tudi za uporabo pri visokih obremenitvah.

Kakšne opažne plošče lahko ugodno kupite pri nas

Opažne plošče dobavljamo v različnih dimenzijah in z različno robno obdelavo. So troslojno križno lepljene iz lesa smreke ali jelke.

  • debelina: 21 – 30 mm

  • dolžina: 970 – 3000 mm

Robne plošče lahko naročite s kovinsko robno zaščito ali brez.

Za pomoč pri izbiri, izvedbi naročila ali druga vprašanja, smo dosegljivi na objavljenih kontaktih. Ne odlašajte s klicem ali poslanim povpraševanjem in si že danes zagotovite najboljše in najbolj ugodne opažne plošče ali druge izdelke iz asortimaja.